Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Az Isten országa épül - Tariska Zoltán

Az Isten országa épül - Tariska Zoltán
2 950 Ft
"...mert Isten az, aki munkálja bennetek mind az akarást, mind a véghezvitelt tetszése szerint." - Fil 2:13
Ez a könyv pontosan így készült, készülhetett csak el. Hiszen Édesapám halála előtt majdnem teljesen befejezte előző könyvét (Kincs törékeny cserépedényben - dr. Fekete Péter életrajza). Ennek az előző könyvnek az anyagait kutatva, feldolgozva bukkantam rá ennek a harmadik könyvének az anyagára is, amit halála előtt még "összekészített". Nem tudtunk róla, hogy ezen is dolgozik, de Isten jobban tudta, hogy mikor akarja hazavinni és arra indította, hogy abban az évben hamarabb állítsa össze a kiadásra váró dolgokat. Pedig nem készült Édesapám még a halálra, a nyarat, csendesheteket, szolgálatokat tervezgtette, szervezte...
Ennek a sokak áltla nagyon várt könyvnek a kiadásával szeretnénk célba juttatni azt a mondanivalót, amit Isten Édesapámra bízott a gyakorlati teológia témakörében. Nemcsak lelkészeknek és gyülekezet- vagy közösségvezetőknek szól, hanem Isten minden gyermekének, hiszen Isten minden gyermekét nemcsak az ő követésére, hanem munkára, szolgálatra is hívja az ő országában.
Kívánjuk, hogy minden Olvasó sok áldást nyerjen ebből a könyvből is, tudja az olvasottakat aprópénzre váltani a gyakorlatban is! Így épül Isten országa: bennünk és általunk.
"az Isten országa nem evés, nem ivás, hanem igazság, békesség és Szentlélek által való öröm." - Rm 14:17
 • Méretek:
  164 x 235 x 17 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 312

 • Cikkszám
  305830
  Tömeg
  460 g/db
Webáruház készítés