Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Eszter -Nők a Bibliában - Novák Blanka

Eszter -Nők a Bibliában - Novák Blanka
2 800 Ft

Uralkodói tisztségre hívattál el!

„És ki tudja, talán éppen e mostani idő miatt jutottál királyságra.” (Eszter 4,14)

Ez az elsősorban nőknek szóló igetanulmány több, mint egy ószövetségi könyvről szóló beszámoló. A Biblia kiemelkedő nőalakjának, az árva lányból Perzsia királynőjévé lett Eszternek a története, akinek élete és a mi hétköznapjaink között több párhuzam vonható, mint elsőre gondolnánk.
Az „Eszter – Nők a Bibliában” című, személyes elmélyülésre és interaktivitásra egyaránt sarkalló kötet elolvasása során megtapasztalhatjuk, hogyan válhatunk a keresztyén nőiség hiteles megtestesítőivé, miképp hozhatnak bölcs szavaink és bátor tetteink bőséges áldást mások életére, de a sajátunkra is. Eszter példája megmutatja, hogy egy rajtunk túlmutató célért hogyan lehet nehézségeinket felülmúló életet élni, miként alakíthatunk ki gyümölcsöző kapcsolatokat és mélyülhetünk el Isten szent Beszédében.
A történet feldolgozását különböző eszközök támogatják. Az Igei mannák a megértést segítik, az Elmélyülés rész kérdésekkel inspirál, a válaszoknak kihagyott helyek lehetőséget adnak a történet személyessé tételére. Az Inspiráló Idézettár bibliai igékkel és híres gondolkodóktól származó szavakkal bátorítanak. A Szívvizsgálat imádságai vezérfonalként járulnak hozzá a lelki elcsendesüléshez.
Segítséget kínál a könyv, hogy Eszter királyné lelkületét hűen képviseljük a világban, és a mindennapi életünk legapróbb mozzanatait meghatározó valósággá váljon!

 • 208 oldal

  20x21 cm

  puhaborítós

 • Cikkszám
  835601
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés