Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Hencegér - Gaál Éva

Hencegér - Gaál Éva
890 Ft

Remegér a legnyamvadtabb egérke volt a Cickafarki-réten. De egy szép napon valami nagyon izgalmas dolog történt, amitől gyökeres fordulat állt be az életében. Miközben rejtekhelyet keresve leskelődött az erdő szélén, talált egy óriási, félbetépett falevelet, rajta valami furcsa, érthetetlen írással: "...ÓNIKA", állt legfelül, alatta meg sok félbeszakadt mondat. Remegér addig kutatott, míg egy fa gyökere alól sikerült előkaparnia a levél másik felét is. A szöveget néhol elmosta az eső, vagy lyukat rágott bele a hernyó, de mikor összeillesztette a két darabot, ki tudta böngészni az apró betűket.
A Patkánykrónika, I. Vadkány utolérhetetlen birodalomalapító stratégiája került a mancsai közé! Elragadtatva rezgette bajszát, míg végigbogarászta a pontokba szedett haditervet. A falevél darabjait óvatosan elhelyezte egy faodúban, és nap mint nap odaosont, hogy még alaposabban tanulmányozza. Minél többször átgondolta a nagyszerű győzelem lehetőségét, annál inkább felhevült a szíve és egyre bátrabbnak, erősebbnek érezte magát. Rókaháj és Vedlettfarú segítségével hadsereg szervezésébe kezdet...

Hogyan lett Remegérből Hencegér? Sikerült-e megalapítania a CICKAFARKI BIRODALMAT? Megtudjuk a bibliai tanulságokkal is kiegészített történetből.

 • Méretek:
  165 x 235 x 5 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 48

 • Cikkszám
  779124
  Tömeg
  120 kg/db
Webáruház készítés