Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Így szól hozzám a Biblia

-10%
Így szól hozzám a Biblia
7 900 Ft
Akció: 7 110 Ft

Kees de Kort képeivel

Tudtad-e, hogy nem csak szavakkal lehet beszélgetni, mesélni? Lehet a tekintettel, a pillantással is. Vagy a mozdulatokkal. S ha egy festőművész lát valamit, el tudja mesélni az ecsetvonásaival. Ilyen művész a holland Kees de Kort, aki nem tesz mást, mint fest, és a képeivel mesél. És nem akárhogyan. Hanem úgy, hogy téged is bevon, mintha szemtanúja lennél a történetnek. Mert ő szemtanú, amikor élővé teszi a Biblia képeit. Nem kell mást tenned, mint tágra nyitni a szemed, és lapozgatva belefeledkezni egy-egy történetbe.

Az Így szól hozzám a Biblia 10 ószövetségi és 18 újszövetségi történetet mesél el képeivel és rövid, könnyen befogadható szövegeivel. Lapozgatásra, nézegetésre, böngészésre ugyanúgy alkalmas, mint egyéni és közös olvasásra, történetmesélésre. Művészecset gondoskodik róla, hogy a család minden tagja – gyerek, szülő és nagyszülő – átélhesse a történeteket.

Kees de Kort holland festőművész bibliai illusztrációi világszerte ismertek. A modern művészet képi nyelvén ábrázolja a bibliai történetek alakjait, helyszíneit, mégis a bibliai kor hangulatát idézi. Képei a gyermek és felnőtt olvasót, szemlélődőt egyaránt bevonják a bibliai történetek világába.

 • Kiadó: Parakletos könyvesház

  Méret: 210x250mm

  Terjedelem: 320 oldal

  Kötés: keménytáblás

   

 • Cikkszám
  959498
  Tömeg
  600 g/db
Webáruház készítés