Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


"Jöjjetek énhozzám mindnyájan"

"Jöjjetek énhozzám mindnyájan"
2 300 Ft

Az év minden napjára olvasnivalót tartalmazó könyvben olyan igéket és idézeteket találunk, amelyek Jézus Krisztus megváltó művét ismertetik meg velünk, s közben közelebb visznek bennünket az Üdvözítőnkhöz. Nagy szükségünk van arra, hogy gondolataink a Megváltó szereteténél időzzenek, mert csak Krisztus megismerése és befogadása által válhatunk igaz lelkű, tiszta jellemű keresztényekké.

A következő idézetek rámutatnak ennek fontosságára:

"Jézus Krisztus áldozata, amelyet az emberiség megmentéséért hozott meg, az a hatalmas igazság, amely minden más bibliai igazság alapja. Ahhoz, hogy helyesen értelmezzük és értékeljük a Biblia szavait, Isten Igéjében mindent - Mózes első könyvétől Jelenések könyvééig - a golgotai keresztről sugárzó fényben, Megváltónk csodálatos áldozatával összefüggésben kell tanulmányoznunk. Ha figyelmünk Jézus Krisztus áldozatára irányul, növekedni fogunk a kegyelemben és az ismeretben."

"A golgotai kereszt fensége fényében álljon mindnyájunk előtt, hogy áthassa gondolatainkat. Ha Krisztus áldozatáról gondolkodunk, szellemi képességeinket isteni erő eleveníti meg, és akaratunkat teljesen át tudjuk adni Teremtőnknek, hogy átformálja jellemünket."

Ellen G. White

 • 390 oldal

  15x20,5 cm

  keményborítású

 • Cikkszám
  612316
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés