Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Megmagyarázhat-e mindet a tudomány? - John Lennox

Megmagyarázhat-e mindet a tudomány? - John Lennox
1 650 Ft

A tudomány mindent meg tud magyarázni? Gyakran tűnik úgy, hogy a 21. században nincs szükségünk a keresztyén hitre, hiszen a tudomány oly nagy betekintést engedett már a világegyetem rejtelmeibe. Mai állás szerint a tudomány és a hit egyszerűen nem fér össze.

De vajon tényleg így van? John Lennox professzor tudósként és keresztyénként szerzett tapasztalataira, valamint ezek kapcsolatáról folytatott évtizedes baráti vitáira és beszélgetéseire támaszkodva bemutatja, hogyan tekinthetjük ezt a két feltételezett ellenséget jó barátnak, és hogyan profitálhatunk mindkettőből.

"Lennox professzor egy matematikus logikájával mutat rá, hogy a tudomány és a vallás kapcsolata nem háborús övezet, hiába szeretnék ezt egyesek elhitetni velünk."
- Sir Brian Heap CBE, FRS

"Világos, friss és ragyogóan egyszerű."
- Dr. Os Guinness, író és társadalmi elemző


"Gondolatébresztő, megnyerő és átfogó. Szívből ajánlom."
- Dr. Cheryl Praeger, a Nyugat-Ausztráliai Egyetem matematikaprofesszora

"Emberséges, őszinte és rendkívül olvasmányos."
- Alec Ryrie, professzor Durham University and Gresham College

"Remélem, hogy az olvasónak tetszeni fog ez a bevezetés a tudomány és a keresztyén hit kérdésébe, és arra ösztönzi, hogy tudományos módon közelítse meg ezt a kérdést – vagyis nyíltan fogadva minden megtalált választ, készen arra, hogy kövesse a bizonyítékokat, bárhova vezessenek is."
- John C. Lennox

 • Méretek: 142 x 197 x 8 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 128

 • Cikkszám
  621786
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés