Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Nem tervezett - Abby Johnson és Cindy Lambert

Nem tervezett - Abby Johnson és Cindy Lambert
3 490 Ft
Az, amivel éveken keresztül embereket bátorítottam, amit hittem, tanítottam és védelmeztem, puszta hazugság. Bárcsak tudtam volna, mi az igazság, bárcsak elmondhattam volna ezt azoknak az anyáknak!

Abby Johnson 2009 októberében hátat fordított addigi munkájának. Ennek az egyszerű cselekedetnek országszerte híre ment. Abby a Planned Parenthood szervezet egyik texasi klinikájának igazgatója volt, de nem sokkal azután, hogy életében először személyesen közreműködött egy abortusz elvégzésében, hátrahagyott mindent, hogy a Szövetség az Életért mozgalomhoz csatlakozzon. Mi történhetett ott, a klinikán, ami a Planned Parenthood szervezet e vezetőjét – aki nem sokkal korábban még az Év Dolgozója volt – erre a drasztikus lépésre késztette? Mi volt a Planned Parenthood válasza erre a hirtelen távozásra?

Nem tervezett lapjain Abby élettörténete bontakozik ki előttünk: egy lélegzetelállító személyes dráma sorsfordító találkozásokról, egy tárgyalótermi ütközetről, és a szellemi átformálódásról. Most bővített kiadásban olvasható, ahogy Abby mindkét oldalt megjárt, sajátos látásmódja révén izgalmas és megindító módon fedi fel az abortuszt övező politikai ellentéteket. A Nem tervezett kötelező olvasmány mindazoknak, akiket érdekel az élethez való jog és a szabad választás örök küzdelme, és együttérzéssel fordulnak a krízisterhességet hordozó nők felé.
 • Kiadó: Szegletkő kiadó

  Méretek:130 x 210 x 23 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 302

 • Cikkszám
  601990
  Tömeg
  320 g/db
Webáruház készítés