Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Szelíd és alázatos - Dane Ortlund

Szelíd és alázatos - Dane Ortlund
1 900 Ft

Keresztyénként gyakran érezzük úgy, hogy Jézusnak bizonyára csalódást okozunk, és talán már elege is lett belőlünk. Nagyon jól tudjuk, mi mindent tett értünk; de hogy mi van a szíve mélyén, és mit érez irántunk bűneink és gyengeségeink láttán, abban már nem vagyunk olyan biztosak.
A Máté evangéliuma 11. részében Jézus azt mondja magáról, hogy ő „szelíd és alázatos szívű”, és minden vágya, hogy népe megnyugvást találjon benne. A könyv e szavakra alapozva ás le azokba a bibliai szakaszokba, melyek Krisztus bűnösök iránti szeretetéről szólnak, s melyek nagy bátorítást jelenthetnek menny felé tartó fáradságos és botlásokkal teli utunkon.

„A címet olvasva azonnal vágyakozás, remény és hála ébredt bennem. A mondanivaló gyógyír minden bűntől és szenvedéstől sebzett szívnek. Meghívás, hogy vigaszt találjunk szelíd és irgalmas Megváltónknál; miközben tudjuk, hogy pont az ellenkezőjét érdemelnénk.”
Nancy DeMoss Wolgemouth, író, a Hazugságok, amiket a nők elhisznek és az Istennek mégiscsak igaza lehet című könyvek szerzője

„A »már igen« és a »még nem« között húzódó rögös, gyakran lehangolóan sötét ösvényen járva a csüggedt szívnek semmi másra nincs nagyobb szüksége, mint megismerni Jézus szívének szépségét. Egyedül ez a szépség tud felülkerekedni az utunkba kerülő szörnyűségeken. Nem olvastam olyan könyvet, mely gondosabban, alaposabban és érzékenyebben mutatná be Krisztus szívét, mint Dane Ortlund műve. Mintha egy nagyszerű szimfónia lenne, melynek minden tétele újabb áldás, mert Szabadítónk, Urunk, Barátunk és Megváltónk szívéről szól. Hatalmas segítség, ha egy ilyen tehetséges kísérővel tekinthetünk bele Jézus szívébe!”
Paul David Tripp, a Paul Tripp Ministries elnöke; a New Morning Mercies és My Heart Cries Out című könyvek szerzője

 • Méret 142x197 mm
  Kiadás éve: 2021
  Kiadó Keresztyén Ismeretterjesztő Alapítvány
  Kötés: puhakötés
  Oldalszám: 240
 • Cikkszám
  877180
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés