Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Színezd ki a Zsoltárokat

Színezd ki a Zsoltárokat
650 Ft

Színezős kártyák, idézetekkel a Zsoltárok könyvéből

Nap mint nap rengeteg elvárás nehezedik ránk. A feladatok, határidők, tennivalók, és az állandó online jelenlét elfoglalja minden percünket. Az egészségtelen stressz nyomásként nehezedik ránk. A kutatások azt mutatják, hogy a színezésnek jótékony stresszcsökkentő hatása van, de igazi békét és nyugalmat csak Istenben találhatunk.
A Színezd ki a Zsoltárokat! teli van inspiráló zsoltárversekkel és gyönyörű illusztrációkkal. Tölts időt Istennel, és hagyd, hogy igéjének ereje nyugalmat és békességet hozzon a szívedbe. Engedd szabadjára a kreativitásodat és keltsd életre a képeket varázslatos színekkel! Tarts egy kis szünetet és színezz! A tennivalók várhatnak!

A csomagban 16 különböző igés lapot találsz, amit saját magad színezhetsz ki színes ceruzával vagy tűfilccel. A vastag, jól színezhető kartonon nem fog átütni a filctoll sem. Ha ajándékba készíted, a különböző képek és bibliai idézetek között biztosan megtalálod a megajándékozott számára a megfelelőt. Ha a szobádat szeretnéd feldobni valami különleges dekorációval, keresd meg azt az igét, ami a legjobban kifejezi, ami épp a szívedben van. S míg színezed a képeket, hagyd, hogy az ige átjárja a lelkedet.

  • Cikkszám
    691782
Webáruház készítés