Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Színről színre - Ószövetségi kártyagaléria

Színről színre - Ószövetségi kártyagaléria
3 300 Ft
Nincs raktáron

Az Újszövetségi kártyagaléria után megjelent az Ószövetségi kártyagaléria is, ugyanazzal a beszédes címmel. „Színről színre” nézhetjük végig a Biblia fontosabb történeteihez kapcsolódó ábrázolásokat. Rácsodálkozhatunk különböző korok és alkotók bibliai világképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat. Felfedezhetjük a művészeti korstílusok, képzőművészeti műfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.

„Színről színre” való szemlélődésre, játékos felfedezésre hív ez a bibliai és művészettörténeti kártyajáték, hogy végigvezessen a művészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. Az ószövetségi galériában 108 kártyán 108 ószövetségi témájú műalkotás színes képével találkozunk, négy alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, műfaj figyelembevételével.

Az Ószövetségi és az Újszövetségi kártyagalériával külön-külön is, de együtt, egy nagy galériává összevonva is lehet játszani. A játékszabályok szövegét átdolgoztuk, hogy könnyebben érthetőek legyenek. Tízéves kortól gyerekeknek és felnőtteknek, fiataloknak és öregeknek egyaránt ajánljuk.

Játéklehetőségek:
● Keresztkirakós galéria: egyszerű és összetett, közös, páros és magángaléria
● Tárlatvezető
● Művészeti kvartett
● Műgyűjtő és Bibliaépítő
● Kérdezz-felelek

 • Vonalkód
  0
  Cikkszám
  805993
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés