Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Tócsatükörben - Füller Tímea

Tócsatükörben - Füller Tímea
1 790 Ft

Első kötetes, de korántsem kezdő szerző írásait tartja kezében a tisztelt olvasó. Füller Tímea – végzettségét tekintve zeneművész, zenetanár, főhivatásaként ötgyermekes édesanya, nem mellesleg lelkészfeleség és kántor a Tolna megyei Tengelicen – mintegy tíz éve rendszeres szerzője az Evangélikus Élet hetilapnak, és a Family magazin olvasói számára is ismerősen csenghet a neve.

Első szárnypróbálgatásainak bírálója Lázár Ervin volt, ő bátorította: folytassa, írjon. És Füller Tímea – sokak örömére – megfogadta a biztatást. A kötet darabjainak egy része mar megjelent az említett lapokban, többsége azonban itt olvasható először.

„Füller Tímea örömöt üzenő világában, ahol egy légy is angyallá tud változni, ahol egy fél iskola köti meg a karácsonyi ajándékot, a hétköznapok teli vannak csodás dolgokkal, észrevétlen, apró lényekkel, meglepetésajándékokkal. Hol le kell hajolni a fű közé, máskor csak bele kell nézni valakinek a szemébe, hogy a csodás dolgok megtörténjenek.

Olyanok az írásai, amilyen az írójuk. Vele nem lehet lekésni a tengelici vonatot, vele közösködve nem lehet csalódni, mellette nem marad rosszkedvű senki. Valami gyermeki derű él benne. Amivel nem sokan dicsekedhetünk: a felnőtt Füller Timiben megmaradt a születésekor kapott feltétel nélküli bizalom a Világ és az Emberek iránt.

Ezért küldi elé idejében a tengelici vonatot az Égi Forgalmista, hogy szaladva is, de elérje. Füller Timi ezt nem használja ki, nem él vele vissza, egyszerűen azért, mert nem is gondol arra, hogy valami nem fog sikerülni. Így fogalmaz kicsiknek és nagyoknak: Legyetek derűsek! És teszi a dolgát boldog örömben – mint a gyerekek.”

Schäffer Erzsébet

 • 232 oldal
  120×182 mm
  keménytáblás
 • Vonalkód
  9789633800294
  Cikkszám
  550792
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés