Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Útkészítő - Ann Voskamp

Útkészítő - Ann Voskamp
4 490 Ft

Ha nem megfelelő útmutatást követsz, a végén ott kötsz ki, ahol sosem szerettél volna. Ha az elvárások, amelyeket kézhez kaptál, sikerről és kiteljesedett, tartalmas életről szólnak, ám ez sehogy sem egyezik életed tényleges valóságával, nem csoda, ha úgy érzed, kissé eltévedtél. És az élet hullámai egyre csak jönnek feléd. Álmaid. Csalódásaid. Reményeid. Szívfájdalmaid. Az élet viharait képtelenség irányítani; csak annyit tehetsz, hogy megtanulsz járni a hullámok között. Útkészítő című könyvében Ann Voskamp, négyszeres New York Times-bestseller szerző, feledhetetlenül kitárulkozó történetet mesél szeretetről és veszteségről – a házasságáról, amelyet majdnem elveszített, a kislányáról, akire majdnem nem talált rá, és arról, hogy akármerre fordult, sehol nem látta az előrevezető utat.
Miközben a férje szívét összetörte, a kislánya szívét pedig műteni kellett, Ann szíve majdnem felmondta a szolgálatot – végül mégis így jutott el ahhoz, ami mindennek a szíve, a lényege: a megszentelt életvitelhez, amely az egész életre kiható teljes fordulatot hoz.

A hullámok között utat keresve felfedezheted, hogy… • vannak szent útjelzők, amelyek egy járatlanabb, mégis boldogítóbb út felé mutatnak; • bármilyen Vörös-tenger előtt kell is megállnod, az akadály maga a csoda; • a keresztülvezető út megtalálása valójában egy életvitel megtalálásáról szól; • a legeslegnagyszerűbb szerelmi történet, amelyet csak el tudsz képzelni, nem ábrándkép, hanem valóság!

Ebben az őszinte szerelmi történetben Ann olyan iránytűt ad a kezedbe, melynek segítségével kibogozhatod az életedet, rátalálhatsz egy mélységesen gyakorlatias és átformáló életvitelre, és megláthatod, hol vezet keresztül az út arra a helyre, amelyről eddig csak álmodtál – olyan ösvényen át, amelyre egyáltalán nem számítottál.
 • Méretek:
  140 x 206 x 27 mm
  Oldaszám: 360
  Kötés: Papír

 • Cikkszám
  821669
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés