Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Elvetettség - Derek Prince

Elvetettség - Derek Prince
700 Ft

Csaknem ​minden ember átéli valamilyen mértékben az elutasítottság ilyen vagy olyan formáját. Vannak, akik könnyedén túlteszik magukat ezen, míg másokban – és talán ők vannak többen – jóvátehetetlen károkat okoz, ha épp azoktól nem kapnak szeretetet, akiktől a legjobban igényelnék. A legnagyobb bajban azok vannak, akik már fogantatásukkor vagy az anyaméhben kénytelenek átélni, hogy nem kívánt személyek, így már eleve elvetettségérzéssel jönnek a világra.
Derek Prince kiváló tanulmányában nagyon érzékletes módon diagnosztizálja az elutasított ember lelki gyötrelmeit. Sok évtizedes tapasztalata és a Szentírás alapján az elvetettségnek olyan lehetséges okait tárja fel, mint
– nem kívánt terhesség
– a szülők válása
– gyermekkori bántalmazás, illetve molesztálás
– iskolai kudarcok, tanulási zavarok
– szeretetüket kimutatni képtelen szülők stb.
A könyv legnagyobb erénye, hogy bátran állást foglal az elvetettségérzés egyetlen igen hatékony gyógymódja mellet. Ennek alapja az, hogy Jézus Krisztus a kereszten minden bűnünkkel és büntetésünkkel együtt elutasítottságukat is magára vette – mind Isten, mind az emberek részéről. Cserébe pedig nekünk adta a fiúságot, az elfogadottság, szeretettség boldog életérzését.
ez a könyv azoknak szól, akik valódi megoldást keresnek az elvetettségérzés igen elterjedt, ám emberi eszközökkel szinte gyógyíthatatlan lelki problémájára.

  • 96 oldal
  • Cikkszám
    182627
    Tömeg
    100 g/db
Webáruház készítés