Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Győztes imák - Priscilla Shirer - ÚJRA KAPHATÓ

ÚJ
Győztes imák - Priscilla Shirer - ÚJRA KAPHATÓ
3 500 Ft

VAN EGY ELLENSÉGED…
…aki nagy erővel lendült támadásba azért, hogy leromboljon mindent, ami kedves neked. Stratégia mentén, célratörően teszi ezt. Ebben a pillanatban is ezt műveli – a szívedre, az otthonodra, a gondolataidra, az életedre rajzolt célkeresztre fókuszál.

Ez a könyv pedig, ez a haditerv esélyt ad neked arra, hogy visszavágj. Egy olyan fegyverrel, ami tényleg működik: imával.

A New York Times bestseller szerzője, Priscilla Shirer a War Room (Imával nyert csaták / Védelmező fegyver) című filmben játszott szerepét a valódi életbe viszi át, és a legfontosabb témákat érinti: az identitásodat, a családodat; mindazt, amit már bánsz, ami nyomást vagy kísértést jelent neked, a félelmeidet, a hozzáállásodat, és még sok minden mást. Minden fejezet az ellenség ellened irányuló, kegyetlen, alattomos szándékait leplezi le ezeken és a hasonló kulcsfontosságú területeken, s megtanít, hogyan hozd létre és tedd látható helyekre a saját személyre szabott ima-haditervedet, hogy azt aktívan hadirendbe is állítsd ahol és amikor csak szükséges a mellékelt, kitéphető imakártyák segítségével, melyeket bárhová kiragaszthatsz, és amelyekkel bármikor, bárhol imádkozhatsz. Mert az igazság ez: a győzelmek nem születnek véletlenül.

A Győztes imák életszerű, térdre kényszerítő, soha-ne-add-fel típusú cselekvési terv a gyakorlatias és céltudatos imádsághoz.

  • Méretek: 147 x 210 x 10 mm
    Kötés: Papír
    Oldalszám: 172
  • Vonalkód
    9789631272185
    Cikkszám
    285389
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    255 g/db
Webáruház készítés