Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Démonok és szabadulás - Derek Prince

Démonok és szabadulás - Derek Prince
2 490 Ft

"Véleményem szerint elérkezett az idő, hogy eltakarítsuk a vallásos tradícióknak azt a hordalékát, amely eddig elhomályosította az Újszövetség világos kijelentését, és az egyház szolgálatát ismét Jézus és az evangéliumok kőszikláján alapozzuk meg."
Derek Prince, a huszadik század egyik legnagyobb hatású bibliatanítója ezzel a radikális kiáltvánnyal bocsátja útra élete egyik fő művét, a démonokról és a velük való elbánás bibliai módjáról, azaz a Jézus nevében való kiűzésükről írt könyvét. A szerző ezzel az írásával részben a démonikus problémákkal küszködő hívők százezreinek kínál hathatós segítséget, másrészt kiválóan használható kézikönyvvel szereli föl a másokon segíteni kívánó lelkészeket és tanácsadókat.
Ez a mű csaknem negyven év bőséges tapasztalataira, valamint a Szentírás kijeletéseinek páratlanul igényes, tudományos szintű vizsgálatára alapozva készült el, és részletesen áttekinti a démonok és a tőlük való szabadulás kérdéskörének minden vitatott és félreértett elemét, emellett pedig rendkívüli meggyőző erővel igazolja, hogy Jézus hatalmat adott a benne hívőknek a démonok kiűzésére. A könyv egyik legértékesebb része az, ahol nagyon gyakorlatias útmutatásokat kapunk a démonok jelenlétének, illetve tevékenyéségének felismeréséhez, továbbá a szerző a szabadulás lépéseibe is a legapróbb részletekbe menően belevezet.
Derek Prince sok évtizedes lelkészi praxisának számos epizódja is feltárul e lapokon, és a konkrét esetek kiválóan színesítik és testközelbe hozzák ezt a létfontosságú bibliai üzenetet. E kötetnek külön értéket kölcsönöz, hogy szinte életrajzi regénnyé lépteti elő a sok személyes élmény felidézése, miközben Derek megdöbbentően őszinte hangnemben tárja fel saját maga, valamint két felesége drámai, de végül győzelembe torkolló küzdelmét a gonosz szellemek ellen.
A Karizmatikus Klasszikusok sorozatban ennek a nagyszerű könyvnek az átdolgozott, javított második magyar kiadását veheti kezébe a hazai olvasóközönség.

 • Méretek:
  138 x 210 x 20 mm
  Kötés: papír
  Oldalszám: 351
 • Vonalkód
  9789639617124
  Cikkszám
  208357
  Tömeg
  435 g/db
Webáruház készítés