Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Ha fontos neked mások megmenekülése - William Macdonald

Ha fontos neked mások megmenekülése - William Macdonald
860 Ft

A keresztyén hívő egyik legnagyobb kiváltsága az, hogy Isten munkatársa lehet abban a fontos feladatban, amelyet a lelkeknek az Úr Jézus Krisztus számára történő megnyerése jelent. Az emberek által véghezvihető tettek közül kevésnek vannak ilyen messze ható következményei. A lélekmentő valóban befolyásolja az örökkévalóságot és örök jutalomban részesül.

Ám a lélekmentés nemcsak nagy kiváltság, hanem komoly kötelesség is. Ennek teljesítéséhez ad segítséget William MacDonald tizenkét leckéből álló tanulmányában, amely az evangélium továbbadását dolgozza fel a személyes felkészüléstől kezdve az utógondozásig.



William MacDonald (1917-2007) közel hatvan évig tanította a keresztyén hit kulcskérdéseit tiszta és egyszerű megfogalmazásban. Ígéretes üzleti karriert hagyott hátra, hogy az Úr Jézust szolgálja. Beutazta az egész világot, hogy tanítsa Krisztus kikutathatatlan gazdagságát, több mint nyolcvan írása ma is sokak számára ad útbaigazítást. Az Emmausi Bibliaiskola vezetője volt. Azt élte, amit tanított.

  • A/5
    80 oldal
    puhaborítós
  • Vonalkód
    9786155624445
    Cikkszám
    417881
    Tömeg
    130 g/db
Webáruház készítés