Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Légy tökéletes! De hogyan? - Derek Prince

Légy tökéletes! De hogyan? - Derek Prince
2 730 Ft

Istennek az a vágya, hogy lásson gyümölcsözni téged!

Hogyan élhetünk Isten teljes körű gondoskodásával? Hogyan akarhatjuk Istentől a legjobbat?


Derek Prince, jól ismert szerző és bibliatanító először Isten tervét mutatja be, mely szerint lehetőségünk van Krisztus - személye és győzelme - által gyümölcsöző életet élni. Ezért bátorít bennünket arra, hogy a Szellem vezetése alatt élve tartsuk mindvégig fókuszunkban Jézust, aki mindennek a centruma, mércéje, példája és szíve. Derek ezen írásán keresztül megvilágít egy utat, hogy a Szent Szellemmel való barátságunk, hogyan emelhet egy új szintre Krisztussal, és egy újfajta közelség megtapasztalására az Atyával.

 „Legyetek tehát tökéletesek, mint ahogy Mennyei Atyátok tökéletes!” (Máté 5,48)<<

Első ránézésre, Jézus ezen szavai meglepőek. Sőt ennek betöltése elérhetetlennek tűnhet. De valóban az lenne? Később Jézus azt mondta Pálnak: „Elég az a kegyelem, amelyet kaptál, mert az Én erőm a te erőtlenséged által éri el a célját.” (2 Korinthus 12,9)

Ne becsüljük le Isten – életünket – átformáló kegyelmét! Derek rámutat arra, hogy a tökéletességnek két, egymáshoz szorosan kapcsolódó szempontja van: érettség és teljesség. Ha végig tanulmányozzuk a 2 Péter levél 1,1–7 verseit, láthatjuk, Derek hogyan magyarázza ezeket az építőköveket és azt, hogy miként tudjuk őket sorban, egytől egyig beépíteni az életünk alapzatába. Kívánjuk, hogy ez az üzenet bátorítás legyen abban, hogy százszoros, tökéletes, célját betöltött hitvalló keresztény életet élj!

 • Méretek: 148 x 212 x 14 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 224
 • Vonalkód
  9789638974983
  Cikkszám
  225987
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés