Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Az 5 szeretetnyelv – Istenre hangolva - Gary Chapman

ÚJ
Az 5 szeretetnyelv – Istenre hangolva - Gary Chapman
3 990 Ft

Tapasztald meg és add tovább Isten szeretetét!

„Mi lehet fontosabb annál, mint hogy szeressünk és szeretetet kapjunk? Azt hiszem, a szeretet melletti döntés kulcsa Isten megismerésében rejlik.”

A világszerte elismert kapcsolati szakértő, Gary Chapman könyvében segít meghatározni, mi az elsődleges szeretetnyelvünk, és magyarázatot ad többet között arra, miként lehetséges, hogy egyesek számára a megtérés drámai, heves érzelmekkel járó tapasztalat, míg mások ugyanezt egyszerű, békés pillanatként élik meg. Megindokolja, hogy miért óvakodjunk a számunkra szokatlan istentiszteleti formák kritizálásától, és felsorolja a szeretetben való „többnyelvűség” előnyeit.

Gary Chapman Istenre hangolva című könyvének megújult, egy teljes fejezettel bővített kiadása bibliai példákon és igaz emberi történeteken keresztül ad kapaszkodót ahhoz, hogy ki tudjunk lépni a komfortzónánkból, és elsődleges szeretetnyelvünkön túl más formában is megtanuljuk dicsőíteni Istent. A szerző azt ígéri, ha elfogadjuk ezt a nem mindennapi kihívást, egészen újszerűen fogjuk megtapasztalni az Úr közelségét, és így emberi kapcsolatainkban is győzedelmeskedhet a szeretet.

  • Méret:135 x 205 mm

    Kivitel:kartonált

    Kiadás éve:2015
  • Vonalkód
    0
    Cikkszám
    919517
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    300 g/db
Webáruház készítés