Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Magyarázatos Biblia -Puhafedelű - Philip Yancey

Magyarázatos Biblia -Puhafedelű - Philip Yancey
15 990 Ft
Nincs raktáron

A Magyarázatos Biblia célja, hogy kedvet csináljon a Biblia rendszeres olvasásához, és áthidalja a kulturális szakadékot a mai olvasók és a Biblia évezredekkel ezelőtt íródott könyvei között. A magyar olvasók körében is népszerű Philip Yancey és szerzőtársa, Tim Stafford olyan többlépcsős (kéthetes, féléves, hároméves) bibliaolvasó programot állított össze, melynek révén a kiválasztott vezérfonalat követve napi egy fejezet elolvasásával átfogó képet kaphatunk a Bibia cselekményfolyamáról, belső összefüggéseiről, főbb témáiról.
Közérthető és informatív magyarázó jegyzeteik segítenek azoknak az akadályoknak a leküzdésében („Elmegy a kedvem”, „Nem értem”, „Nem találom”), amelyek sokak számára megnehezítik a Biblia olvasását és megértését.

Philip Yancey és Tim Stafford jegyzeteivel.- 1564 oldalon- 66 bevezető- 160 Felfedezőút - jegyzet- 58 betekintő cikk- 100 fontos ember- 900 rövid jegyzet.

Háromlépcsős bibliaolvasó program - Háttérinformációk - A teljes biblia madártávlatból - Rövid kommentárok - 100 ember a Bibliából - Bevezetők - Áttekintő táblázatok - Időrendi vázlatok - Név és tárgymutató - Térképek...

 • Kiadó: Veritas Kiadó
  Eredeti cím: Philip Yancey, Tim Stafford
  Méretek: 160 x 235 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 1564
  Nyelv: magyar
 • Vonalkód
  0
  Cikkszám
  268353
  Tömeg
  700 g/db
Webáruház készítés