Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Csodák - C.S. Lewis

-10%
Csodák - C.S. Lewis
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft

Létezik-e természetfeletti világ és történnek-e csodák?

C. S. Lewis szerint a kereszténység csodák nélkül elképzelhetetlen, hiszen két nagy csodán, a megtestesülésen és a feltámadáson alapszik. A csodák létét azonban sem a történelem, sem a tapasztalat nem tudja bizonyítani vagy cáfolni. Érzékeink nem csalhatatlanok – mindig gondolhatjuk úgy, hogy csak a káprázat játszadozott velünk. A tudományos vizsgálódás előfeltétele pedig az, hogy eldöntsük: egyáltalán lehetséges-e, hogy csoda történjen, s ha igen, akkor ez mennyire valószínű. Mielőtt tehát a tapasztalatra vagy a történelemre hivatkozhatnánk, először a filozófiai kérdést kell tisztáznunk. A Csodák című könyv azonban korántsem száraz filozófiai fejtegetés, hanem a fegyelmezett gondolkodás, a meghökkentő képi világ és a metsző humor C.S. Lewisra oly jellemző ötvözete.

"Ha a szellemesség és a bölcsesség, a stílus és a tudományosság a gyöngykapun való átjutás feltétele, C. S. Lewis az angyalok között van." The New Yorker

C. S. Lewis (1898 –1963) oxfordi irodalomprofesszor, író, apologéta a Narnia krónikái, a Kozmikus trilógia, A fájdalom, a Csűrcsavar levelei és számos további klasszikussá vált mű szerzője.

  • Kötés: puhakötés

    Terjedelem: 240 oldal

    Méret: 135x205 mm

  • Cikkszám
    911080
    Tömeg
    250 g/db
Webáruház készítés