Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Minden nap veled. Középiskolai áhítatok - Szabó Elődné Melinda (szerk.)

ÚJ
Minden nap veled. Középiskolai áhítatok - Szabó Elődné Melinda (szerk.)
2 500 Ft


„Lelki feltöltődésre vágysz? Akkor itt az ideje, hogy áhítatra járj! Olvasd el ezt a könyvet, ha szükséged van egy kis biztatásra, feltöltődésre, támogatásra! Szeretettel ajánlom.”
„Egy áhítat elolvasása hatalmas lendületet tud adni a napra, és gondolkodásra buzdít.” (Refis diákoktól)
A Tatai Református Gimnáziumban minden reggel Isten igéjével és annak rövid üzenetével kezdi a napot a teljes iskolaközösség. Ezek a reggeli tíz percek közelebb visznek Istenhez, erősítenek, tanácsot adnak, bátorítanak. Minden megvan bennük, ami a naphoz, az élethez kell az iskola egész közössége, a tanulók, a tanárok és dolgozók számára.
Az áhítatok nemcsak az Istennel való kapcsolatban erősítenek, hanem egymással is. Az áhítat közösséget épít kicsik és nagyok, tanárok és diákok között. Az egész iskolai közösség épül.
A kötetben ezekből az áhítatokból ad válogatást az iskola lelkésze, Szabó Elődné Melinda. Az ott és akkor megfogalmazott, aktuális üzenetek így most könyv formában is megszólalhatnak az olvasók számára. A könyv egyúttal motivációként és példaként segítheti az iskolalelkészek szolgálatát is.

„Nekünk volt olyan szerencsénk, hogy mindig ezekkel indíthattuk a reggeleinket az iskolai megpróbáltatások előtt. Érdemes, ha van ideje az embernek, reggelente beleolvasni, akár csak az aznapi igére ránézni, és elgondolkodni rajta. Sok erőt ad, és van, hogy megalapozza a reggelünk, mint egy finom reggeli.”
„Voltak olyan reggelek, amikor áhítaton kaptam választ az adott kérdésemre, problémámra.”
„Nemegyszer történt már meg velem, hogy rossz hangulatom volt, vagy nem tudtam dönteni két dolog között, és úgy éreztem, nekem szólt az áhítat, az ott elhangzott szavak.”
„Tudom, a reggelek nehezen indulnak, de az, hogy Isten közelségében kezdhetem, az felemelő. Erőt ad minden helyzetben.”
(Refis diákoktól)

  • Méret: 124x183mm

    Terjedelem: 192 oldal

    Kötés: kartonált, füles

  • Cikkszám
    106769
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    200 g/db
Webáruház készítés