Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A sátán csalija - John Bevere

A sátán csalija - John Bevere
2 500 Ft

A sátán csalija leleplezi az egyik legmegtévesztőbb csapdát, amellyel a sátán eltéríti a hívőket Isten akaratától - a sértődést. A legtöbb ember, akit csapdába ejtett a sátán csalija, nincs is tudatában ennek. Ne hagyd becsapni magad! Találkozni fogsz sértéssel, és rajtad múlik, hogyan fog hatni Istennel való kapcsolatodra. A Te reakciód határozza meg a jövődet. Ha a sértést megfelelően kezeled, erősebbé válsz, nem pedig keserűvé.
Legnagyobb példányszámban eladott könyvének tizedik évfordulós kiadásában John Bevere megmutatja, hogyan lehetünk szabadok a sértődéstől és kerülhetjük el, hogy áldozatként gondolkodjunk. Ebben, az egész világon több mint egymillió példányban kinyomtatott könyvben olvashatsz bizonyságtételeket olyan emberektől, akik már olvasták a könyvet, és ennek hatására átalakultak; és egy áhítatos kiegészítőt is, melyben megbeszélésre való kérdéseket, igéket és imádságokat találsz.
Válaszokat kapsz olyan nehéz kérdésekre, mint:
• Miért érzek kényszert arra, hogy elmondjam a történetről az „én verziómat”?
• Hogyan harcolhatok a gyanakvó és bizalmatlan gondolatok ellen?
• Mit tehetek azért, hogy ne játszam le újra magamban a múltbeli sérelmeimet?
• Hogyan nyerhetem vissza a bizalmat, miután valaki mélyen megbántott engem?
Ez a könyv segíteni fog, hogy kimenekülj az ellenség által felállított „sértés csapdájából”, és erőt fog adni, hogy szabad maradj a sértődéstől, ezáltal képessé téve, hogy akadálytalan legyen a kapcsolatod Istennel.
 • Méretek:
  140 x 210 x 15 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 284
 • Cikkszám
  476191
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés