Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A Szív tudása - Simon András

A Szív tudása - Simon András
2 500 Ft

Nagy örömömre és sokak várakozását kielégítve - hosszú és szeretetteljes előkészítő munka gyümölcseként - idén karácsonyra elkészült ez az új kis kötet, mely az „Életed Üzenet” c. könyv folytatása. A 160 oldalas bel ívében 61 egyvonalas grafika és a hozzájuk írt rövid kis vers található. A kötethez, kiváló barátom Rumszauer Miklós kaposvári plébános írt baráti ajánlást:

"Kinek ajánlom Simon András könyvét?
Mindenkinek! Kicsinynek és nagynak, idősnek és fiatalnak, egészségesnek és betegnek, gondtalannak vagy súlyos nehézségekkel küzdőnek, spiritualitásban erősnek vagy kezdőnek!
Az úton lévőknek és az elindulást még csak fontolgatóknak. Mindenkinek, aki erőt szeretne kapni az élethez, a hétköznapokhoz vagy a tevékenységéhez. Mindenkinek, aki szeretné magát vagy az élethelyzetét tisztábban látni, kapcsolatait (önmagával és embertársaival) mélyebben átélni, vagy új szempontból megismerni. A kötetben megfogalmazott, rajzba-versbe öntött igazságok, kérdések és válaszok egyetemes érvényűek. Örök bölcsességek. Olyan, mint a Biblia.
Tiszta, érzed, hogy igaz. A megfellebbezhetetlen valóságok kimondatnak. Kísérnek bennünket. Remekül használhatók képelmélkedéshez, hittanórákon, vagy csak a metrón utazva, a kötetet szisztematikusan olvasva, vagy véletlenszerűen felcsapva. A gondolatok mélyek, megragadnak, sodróak, s közben felemelik a lelket ".

Dr. Rumszauer Miklós
kaposvári plébános

 • 159 oldal
  15,5×11 cm
  puhakötésű
 • Vonalkód
  9789630826464
  Cikkszám
  482858
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés