Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


LogiSztori-Magyar reformáció

LogiSztori-Magyar reformáció
4 900 Ft

A Logisztori második részének 80 db játékkártyája szintén a reformáció évszázadába, Luther és Kálvin magyar követőinek a korába vezet, a magyarországi evangélikus és református egyház kialakulásának idejébe.

A Reformációi LogiSztori valójában egy nyomozós játék, amelynek során a játékvezető egy érdekesen megfogalmazott rövid indító sztorit mesél el, majd feltesz egy kérdést, amelyre a csoport közösen keresi meg a megfelelő választ, barkochba kérdések segítségével. A játékosoknak saját ismereteikre támaszkodva, egymással közreműködve kell kitalálniuk a megoldást. Így a játék amellett, hogy testközelbe hozza és átélhetővé teszi a reformáció eseményeit és szellemiségét, kiváló csapatépítő és közösségi élményt is nyújt, ezért a kommunikáció és kapcsolatépítés kiváló eszköze is lehet.

A kártyák egyik oldalán található a kérdéshez tartozó információ és maga a kérdés, másik oldalán pedig a válasz, bővebben kifejtve, a források megnevezésével. A kártyákon a kérdés nehézségi fokát is jelöltük, három fokozat van a közismertebb, a nehezebb, és az elvont ismeretek megkülönböztetésére. A Logisztorit párban és csoportban is lehet játszani, csoport esetén egy felkészült játékvezető-moderátor segítségével. Tizennégy éves kortól ajánljuk, főleg ifjúsági és felnőtt csoportokban.

Életkor: 14 éves kortól
Játékosok száma: 2 vagy több
Játékidő: 5-60 perc
Fejlesztési területek:
Logika
Következtetés
Intuíció
Kooperáció
Asszociáció
Néhány beszédes cím a 80 közül:
Párbaj protestáns módra
Prédikátor vagy hordószónok?
Öregasszonyok a teknőn
Debreceni diáknyelv
A tolnai tűzfészek
A török döntőbíró
A Héttorony rabja
Válás protestáns módra
A veszélyes prédikációs kötet
A kolozsvári papírmalom
Az istenes vénember

 • Kiadó: Parakletos
  Méretek: 120 x 178 x 50 mm
  Kötés: Doboz
  Nyelv: magyar
 • Cikkszám
  506442
  Tömeg
  515 g/db
Webáruház készítés