Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Az ígéret földje - Derek Prince

Az ígéret földje - Derek Prince
1 350 Ft

MIKOR VOLT OLYAN UTOLJÁRA, HOGY IZRAEL NEM SZEREPELT A HÍREKBEN? 
HOGY LÉTEZIK, HOGY EGY ILYEN PARÁNYI (KÖRÜLBELÜL FÉL DUNÁNTÚL MÉRETŰ) ORSZÁG ÉS NÉPE ENNYIRE MEGHATÁROZÓ SZEREPET JÁTSZIK A VILÁG ESEMÉNYEINEK ALAKÍTÁSÁBAN ÉS EKKORA INDULATOKAT VÁLT KI A KEVÉS SZÁMÚ BARÁTBÓL ÉS A RENGETEG ELLENSÉGBŐL EGYARÁNT? 
A kihalni nem akaró összeesküvés-elméletekkel ellentétben Derek Prince a Biblia alapján pozitív válaszokat ad ebekre a kérdésekre, melyeket Az ígéret földje című könyvében tárgyal sok más irgalmas témával együtt. A mű első, történelmi áttekintő részében a cionista mozgalomról, illetve annak előfutárairól olvashatunk olyan adalékokat, amelyek eddig jószerivel ismeretlenek voltak a magyar közönség előtt. 
A második részben a szerző az Izrael földjének és népének újjászületéséről szóló bibliai próféciákat veszi számba, és felvázolja a küszöbön álló korszakváltás egy lehetséges menetrendjét. Kiemeli, hogy Izrael - az, egyházzal együtt - a jövőben minden eddiginél fontosabb szerepet fog betölteni a világban: minden nemzet számára a túlélés, illetve a pusztulás kérdéseit veti föl a hozzá való viszonyulás. 

 • 21×14 cm
  233 oldal
  puhakötés
 • Vonalkód
  5998175310459
  Cikkszám
  523249
  Tömeg
  250 g/db
Webáruház készítés