Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Számítasz Istennek - Derek Prince

Számítasz Istennek - Derek Prince
2 900 Ft

Egy olyan korban élünk, amikor igen könnyű az isteni rendeltetésű sorsunkat elhibáznunk. Sok esetben modern korunk normáihoz mérjük magunkat - és néha úgy, hogy közben ennek tudatában sem vagyunk. Azonban ha fel tudnánk fogni, milyen óriási mértékben számítunk Istennek, akkor a körülöttünk lévő világra - és magára az örökkévalóságra is - egészen más szemmel tekintenénk.

Teljes mértékben meg vagyunk győződve arról, hogy ezekben a kihívásokkal teli napokban a Gyülekezetnek sürgetően nagy szüksége van arra az érdemi és lényeges tanításra, melyet e könyv kínál nekünk.

Derek Prince, akinek igei tanítását mélység, éleslátás és szereteteljes gyengédség jellemzi, segít megnyitni szemünket minden idők egyik legnagyszerűbb igazságának meglátására:

Felbecsülhetetlenül értékes vagy az Úr számára!

Szabadulj meg hát a bűntudattól, bizonytalanságtól, félelemtől és szégyenérzettől! Foglald el a számodra kijelölt, különleges helyet Isten egész teremtett világában! Mindeközben pedig meglátod igazi értékedet Annak szemein keresztül, Aki mindent odaadott érted!

  • Méretek:
    140 x 210 x 12 mm
    Oldalszám: 224
  • Vonalkód
    9789638974938
    Cikkszám
    609198
    Tömeg
    285 g/db
Webáruház készítés