Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Az ítélet - Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins

Az ítélet - Tim LaHaye, Jerry B. Jenkins
1 900 Ft

Az ​Ítélet Iraktól Amerikáig, tíz kilométeres magasságból földalatti búvóhelyekig, a sivatag homoktengeréből a Tigris folyó mélyéig viszi az olvasóit, bemutatva remény és a kétségbeesés harcát, mely az igazságért és az életért folyik.
Rayford Steele és Cameron Buck Williams attól tartanak, hogy egyedül maradtak. Bár mindketten túlélték a Bárány haragját, a nagy nyomorúság huszonegyedik hónapjában bekövetkező világméretű földrengést, egyikőjük sem tudja a másikról, hogy él-e.
Szellemi vezetőjük Dr Ben Juda rabbi a gyülekezeti épület romjai alatt reked. Kiszabadul-e Cion? Életben maradt-e Chloe, Amanda, Hattie? Tulajdonképpen kicsoda Amanda?
Miközben Rayford és Buck a világ különböző pontjain szeretteik felkutatására indulnak, s a világ rohan a Jelenések könyvében megírt ítéletek felé, az ítéletekről szóló további próféciák beteljesedésével kapcsolatban alig maradnak a földön szkeptikusok. Még Isten ellenségei is tudják, ki ellen küzdenek – a világ két szekértábora elfoglalja állásait egymással szemben…

 • 13×20cm
  puhatáblás
  360 oldal
 • Vonalkód
  9789638596512
  Cikkszám
  622984
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés