Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú - Paul White

A dzsungeldoktor és a deformált arcú fiú - Paul White
1 000 Ft

Az operáció két órát vett igénybe.  – Ah! Micsoda munka volt ez, doktor! – dörmögte Daudi, mikor az utolsó öltést is befejezte. Bólintottam: – Egy kicsit több munka, mint amit Ngoma, a varázsló végzett volna. 
Daudi az orrát fintorította: – Ő eltorzítja az embereket. Az ő gyógyszere az, hogy félelemmel kezeli a félelmet. A miénk békességet ad a fájdalom helyett." 
A dzsungeldoktor reményt hoz a kelet-afrikai emberek életébe. A kórházban segítenek a fertőzésektől, tumoroktól, ízületi és más betegségektől szenvedőkön, de a lélek számára is gyógyulást kínálnak a Biblia üzenetével. 
A kis Goha életét megnehezíti deformált arca és a hátán lévő púp, de betegségektől legyengült szervezete miatt a rá váró műtétekre csak később kerülhet sor. Kórházi tartózkodása alatt sok különös esemény, izgalom, kaland és gyógyulás szemtanúja, ill. részese lehet. 
Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz. 
  • 112 oldal
    14,5×12,5 cm
    puhakötés
  • Vonalkód
    9786155624223
    Cikkszám
    779595
    Tömeg
    130 g/db
Webáruház készítés