Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


József - Cseri Kálmán

József - Cseri Kálmán
2 500 Ft

Hogyan lesz az éretlen,"cifra ruhás" kamaszból, apuka kedvencéből a mindenható Isten eszköze, népeket és korokat átfogó, egyetemes üdvtervének fontos láncszeme, a Megváltó előképe?
Minden ember életében meghatározó tényező gyermekkora, neveltetése, kora és környezete. József története viszont azt mutatja, hogy az emberi élet mindezeken túlmenően Isten örök tervébe illeszkedik, és pontosan az Istentől kapott küldetése teszi lehetővé az ember számára, hogy önmagán és a körülményeken felülemelkedjék és szabad legyen.
De hogyan? Honnét tett szert József a modern ember számára szinte ismeretlen belső erőre, stabilitásra, amelynek segítségével átvészelte sorsa szédítő aláhanyatlását majd felívelését? Hogyhogy nem taszította kétségbeesésbe testvérei kegyetlensége, a rabszolgasors, majd a börtönévek kilátástalansága, és miért nem szédítette meg a hirelen ölébe hullott siker és hatalom sem?
Ma is, ugyanúgy, mint József korában küldetését csak az az ember töltheti be, aki kijárja Isten iskoláját. József jelleme a szenvedések és a megpróbáltatások kohójában tisztult meg és vált Isten számára használhatóvá.

 • Méretek:
  133 x 197 x 10 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 173
 • Vonalkód
  0
  Cikkszám
  725709
  Tömeg
  210 g/db
Webáruház készítés