Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Jézus nyomában - társasjáték

Jézus nyomában - társasjáték
7 490 Ft

Bibliaismereti társasjáték kvízkérdésekkel

2-6 játékos számára, 10 éves kortól

Játékötlet: Miklya Luzsányi Mónika – Miklya Zsolt

Mennyire ismered Jézus életét és tanításait? Ezzel a játékkal most próbára teheted a tudásodat és közben új ismeretekre tehetsz szert. Akkor se bízd el magad, ha már ezerszer hallottad a csodálatos halfogás és a tékozló fiú történetét, mert a furfangos kérdések néha becsapósak. És nem árt szemfülesnek lenni, mert az apró részletek is fontosak!

A játéktábla Jézus korabeli Palesztina térképét ábrázolja, ezt a területet kell bejárniuk a játékosoknak, miközben különféle bibliaismereti kérdéseket kapnak. Feleletválasztós, történetmesélős, válaszolós, Mi nem illik a sorba? és tippelős kérdések megválaszolásával adhatnak számot arról, hogy mennyire ismerik Jézus életének eseményeit és tanításait. Közben lehetőségük van az együttműködésre, de a harcra is. Így minden játékos kialakíthatja a számára legkedvezőbb stratégiát.

A játék célja, hogy a résztvevők minél több területre eljussanak, minél több jó választ adjanak, és közben a kapcsolataik is épüljenek a harckészség és az együttműködés által.

A kérdéskártyák különböző szintűek, a könnyebb kártyákkal már gyerekek is játszhatnak, a nehezebb kérdések pedig még a felnőttek és a Bibliát jól ismerők számára is tartogatnak kihívást és újdonságokat.



A játék tartalma:

144 zarándokkártya – feleletválasztós kérdésekkel
55 harckártya
55 együttműködés-kártya
60 db együttműködés-korong
6 db játékbábu
homokóra
szabályfüzet
megoldókulcs

  • Méretek:
    270 x 190 x 35 mm
    Kötés: papír
  • Vonalkód
    5998175309880
    Cikkszám
    796983
    Tömeg
    830 g/db
Webáruház készítés