Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Szerelem korlátok nélkül - Kanae Vujicic , Nick Vujicic

Szerelem korlátok nélkül - Kanae Vujicic , Nick Vujicic
3 700 Ft

Annak ellenére, hogy Nick Vujicic karok és lábak nélkül született, nagyon is boldog életet él. Igaz, ez nem volt mindig így: kamaszkorát végigkísérték a szerelmi csalódások, és egy sikertelen kapcsolatnak is részese volt, így húszas évei közepére erős meggyőződésévé vált, hogy soha nem talál majd olyan nőt, aki képes lesz szeretni őt, és akivel megoszthatja az életét. Aztán Nick találkozott Kanaéval, és minden megváltozott. Kapcsolatuk ugyan nem indult zökkenőmentesen, hiszen a kölcsönös vonzalom ellenére sok akadályt kellett legyőzniük, míg végül eggyé válhattak a házasságban.
Ebben a könyvben Nick és Kanae megismerkedésük kalandos történetéről mesélnek, valamint arról, hogyan szerettek egymásba. A Szerelem korlátok nélkül sok pár számára hathat ösztönzőleg, hiszen betekintést nyújt a pár mindennapjaiba: jegyességük időszakába, házasságuk első éveibe és szülővé válásuk folyamatába.
A könyv mindenekelőtt annak bizonyítéka, hogy ha egy kapcsolat középpontjában a hit áll, akkor minden akadály legyőzhető.

 • Méretek: 145 x 206 x 22 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 336
  Nyelv: magyar
 • Vonalkód
  0
  Cikkszám
  842912
  Tömeg
  480 g/db
Webáruház készítés