Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A dicsőség kapuján át - Elizabeth Elliot

 A dicsőség kapuján át - Elizabeth Elliot
1 000 Ft

A történet az egész világot megrázta. 1955 őszén öt fiatal bátran felvette a kapcsolatot egy kőkorszaki kultúrában élő indián törzzsel Ecuador őserdejében. Céljuk baráti kapcsolat kiépítése volt egy olyan néppel, akik eddig a külvilág minden közeledésére támadással feleltek. A misszionáriusok találékonyságukat a modern technika vívmányaival ötvözték, és az a vágy élt szívükben, hogy elvigyék az evangéliumot ennek a Krisztus nélkül élő népnek. A barátság számtalan jele után 1956 januárjában elkövetkezett a találkozás pillanata az aukákkal, akik további ajándékaikat és üzeneteiket békésen fogadták.

A megbeszélt időben a misszionáriusok fiatal feleségei a rádió mellett ültek és várták a híreket... Nate Saint, Roger Youderian, Ed MeCully, Pete Fleming és Jim Elliot történetét Elisabeth, Jim felesége írta meg néhány hónappal az események után.
"A dicsőség kapuján át" azóta számos kiadást megért több nyelven, és százezrek olvasták és merítettek új erőt a misszionáriusok példájából. Film is készült a könyvből, - " A dárda vége" címmel.
A könyv első kiadása óta Elisabeth Elliot keresett előadó és író lett, számos könyvet és cikket írt.

 • 201 oldal
  Puhafedeles
  14×18,5 cm
 • Cikkszám
  845068
  Tömeg
  150 g/db
Webáruház készítés