Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A Szellem ajándékai - Derek Prince

A Szellem ajándékai - Derek Prince
1 950 Ft

Isten minden hívőt megajándékozott a Szent Szellem ajándékaival vagy más néven a karizmákkal. Akaratának megfelelően minden keresztény életében jelen kell lennie legalább egy ilyen természetfölötti ajándéknak. De vajon minden hívő tisztában van ezzel és tudja is használni az ajándékát?
Derek Prince nemzetközi hírű bibliatanító ebben a könyvében arra mutat rá, hogy mélyen az Istentől rendelt szint alatt élnek azok a hívők, akiknek az életében nem nyilvánulnak meg a Szellem ajándékai. Ebből a rendkívül alapos, tudományos igényességgel, ugyanakkor nagyon olvasmányosan megírt könyvből megtudhatjuk:
- Hogyan kell szolgálni mások felé a szellemi ajándékokkal?
- Hogyan lehet leleplezni a vallásos hamisítványokat?
- Hogyan lehet hatékonyan bizonyságot tenni a szellemi ajándékok segítségével?
- Hogyan tudjuk felgerjeszteni a bennünk lévő ajándékot?
A mai egyház előtt álló egyik legnagyobb kihívás az, hogy a Szent Szellem ereje által demonstrálja: Jézus valóban él és az evangélium valóban igaz! Rendkívül nagy szükség van arra, hogy a világ meglássa az evangélium hirdetését követő jeleket és csodákat: Isten valóságos jelenlétének megnyilvánulásait.
Ehhez viszont olyan egyházra van szükség, amelynek munkájában minden hívő aktívan részt vesz: betölti Istentől rendelt funkcióját és építi a gyülekezetet a szellemi ajándékok segítségével. 
A Szellem ajándékai nagyon gyakorlatias és rendkívül erőteljes segítség lehet a Kedves Olvasónak abban, hogy megtalálja és be is töltse Istennek az életével kapcsolatos tervét, és hatékonyan, sikerrel szolgálja az Urat!

 • Méretek:
  135 x 210 x 17 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 317
 • Cikkszám
  887766
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés