Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Amikor összegyűlünk… – Mitől lesz jó egy csoport? - Em Griffin

-10%
ÚJ
Amikor összegyűlünk… – Mitől lesz jó egy csoport? - Em Griffin
4 500 Ft
Akció: 4 050 Ft

Nagyon különbözőek vagyunk, így egy-egy közösséghez eltérő indítékból csatlakozunk: egyesek a feladatok megoldása céljából, mások kapcsolatokat kívánnak építeni, megint mások talán befolyásra akarnak szert tenni.

A jó csoport kialakulásához a megfelelő vezető megválasztása mellett hasznos tisztában lenni a különböző vezetői stílusokkal; az önfeltárás és konfliktuskezelés módszereivel; a befolyásolás és meggyőzés mechanizmusaival; az együttműködés, azonosulás és döntéshozatal lépéseivel; az elvárások hatalmával; és azzal is, miként vezethetünk úgy vitát, hogy a résztvevők bátran és őszintén megoszthassák gondolataikat. Em Griffin meggyőződése, hogy a jól működő csoportban lehet változni, fejlődni, érni, vagyis a csoportok – eredeti céljaiktól függetlenül – eszközök, amelyek segítenek a személyiség kibontakozásában.

A szerző a közösségek dinamikáját a tőle megszokott humorral és iróniával tárgyalja. Írását szakértelme és keresztény hite mellett a jól működő csoportok iránti leplezetlen lelkesedése hatja át.

Példa számunkra, ahogy Jézus tanítványi körben gondolkozott és vezetett. Griffin könyve végigkísér bennünket egy olyan felfedezésen, hogy miként lehetünk mi magunk is jó vezetői közösségeinknek. A kötet emberi, könnyed hangvételben és egyben mély mondanivalóval segít mindenkinek jobb csoportvezetővé válnia.

Ablonczy Áron, az Ifjúságépítők vezetője, református lelkész

  • Méret: 142x197mm

    Kötés: puhakötés

    Terjedelem: 240 oldal

  • Cikkszám
    774334
    Státusz
    ÚJ    
    Tömeg
    200 g/db
Webáruház készítés