Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A dicsőség dimenzióinak feltárás - Joshua Mills

A dicsőség dimenzióinak feltárás - Joshua Mills
2 950 Ft

Ma a hívők sokasága sóvárog, hogy átélje a természetfelettit. Éhezik Isten dicsőségének a megtapasztalását, amiről eddig még csak a Bibliában olvastak.
Joshua Mills meggyőződése, hogy minden kereszténynek a „dicsőség birodal­maiban” kell élnie, mozognia és szolgálnia. Joshua most feltárja Isten dicsőségét, és ismerteti a királyság különböző birodalmait, szféráit és dimenzióit. Egy olyan szisztematikus hit-keretrendszert épít fel, amelyet követve az olvasó is könnyedén el tud kezdeni Isten dicsőségében járni.
Joshua az Isten dicsőségéről szerzett ismereteinket három területre osztotta fel: az első a Szent Szellemben mozgás területe, amely a hit, a kenet és Isten dicsősége különböző mozgató erőinek a megértéséről szól; a második a természetfeletti területen járás azáltal, hogy újra ráhangoljuk magunkat a Menny frekvenciájára, együttműködünk az angyalokkal, és hozzáférünk Isten dicsőségének a legmagasabb szintű erejéhez, hogy a csodák dimenziója elkezdjen megnyilvánulni; a harmadik a mennyei helyeken járás, szellemi utazással és prófétai élményekkel, az isteni bővölködés megmutatkozásával, valamint mennyei kijelentésekben élve. A könyv elejétől a végéig számos szokatlan és rendkívüli bizonyságról számol be Joshua, amelyek bemutatják, hogyan munkálkodik Isten dicsősége nem mindennapi jelek és csodák, mennyei átélések, angyali jelenések, valamint a csodák világának más megnyilvánulásai által. Dinamikus tanítása és erőteljes bizonyságai által nem csupán Isten dicsőségének a megértésében fog segítséget nyújtani, hanem elvezet oda, amikor már mindennap megtapasztaljuk Isten dicsőségét, sőt, benne járunk.

Joshua Mills az evangélium nemzetközileg elismert, felszentelt szolgálója, emellett zenész, keresett konferenciaszónok, valamint több mint húsz könyv és szellemi oktató kézikönyv szerzője. Joshua és a felesége, Janet, együtt alapították az International Glory Ministries (Nemzetközi Dicsőség Szolgálat) elnevezésű szervezetet, és hat kontinens több mint hetvenöt országában szolgáltak már. Két helyszínen található a szolgálatuk, a kaliforniai Palm Springsben, valamint Kanadában, az Ontario állambeli Londonban, ahol három gyermekükkel – Lincoln, Liberty és Legacy – élnek.

 • Kiadó:Immanuel
  Kiadás éve:2019
  Oldalszám: 220
  Méret: 228 x 152 mm
  Kivitel: kartonált
 • Vonalkód
  9786158104579
  Cikkszám
  192810
  Tömeg
  450 g/db
Webáruház készítés