Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A dzsungeldoktor és a skorpió - Paul White

A dzsungeldoktor és a skorpió - Paul White
1 600 Ft

Miközben elhagytuk a falut, hatalmas összekulcsolt kéz árnyéka látszott azokon a sziklákon. Láttára összeborzadtak az emberek, aztán a falu mögül hiéna nevetése hallatszott. A hiéna hangja folyamatosan tovább hallatszott és a kéz úgy tűnt, kinyílik és összecsukódik.

– Doktor, Nje gúnyol és fenyeget minket – súgta a fülembe Samwili.

Szemöldökömet felvonva tekintettem rá.

– Talán megmar minket a Skorpió?

Halvány mosoly jelent meg Samwili arcán, miközben a feje tetején lévő dudort dörzsölgette.

 

A dzsungeldoktornak ismét harcot kell vívnia, miközben emberek életét próbálja megmenteni. Gyógyszerekkel és megfelelő kezeléssel igyekszik leküzdeni a fertőzéseket és a betegségeket, de Nje, a varázsló a skorpiók fullánkjából főzi gonosz főzeteit. Ahelyett, hogy egészséget és örömöt hozna a helyieknek, betegséget, félelmet, sőt halált okoz. Eljön azonban az idő, amikor magának a varázslónak lesz sürgősen szüksége a dzsungeldoktor segítségére. És ez élet-halál kérdése lesz...

*

Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv (Evangéliumi Kiadó) szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz.

 • 144 oldal

  12x18 cm

  puhaborítós

 • Cikkszám
  408009
  Tömeg
  170 g/db
Webáruház készítés