Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel - Paul White

A dzsungeldoktor küzdelme a pestissel - Paul White
1 200 Ft

– Igen, a következő a helyzet a faluban: a halál járkál itt, rettenetes halál.

– Mit tegyünk, doktor?

– Parancsolj az embereidnek, hogy vegyék körül a falut. Senki nem mehet ki innen, se férfi, se nő, se gyerek. Ha valaki megpróbálja, meg kell állítani. Ha ellenállnak és elfutnak, üldözni kell őket, és erővel visszahozni.

*

A már jól ismert dzsungeldoktor ezúttal is reményt hoz a kelet-afrikai emberek életébe. Segítőivel a kórházban gondoskodik a fertőzésektől, tumoroktól, ízületi és más betegségektől szenvedőkről, de a lélek számára is gyógyulást kínálnak a Biblia üzenetével.
Ebben a részben messze földről hozott betegség pusztít egy kis afrikai faluban. A lakók teljes karantén alá kerülnek, senki sem mehet sehová. A dzsungeldoktor pedig felveszi a harcot a kórokozóval szűkös gyógyszer- és eszközkészletével. Mindeközben olyan döntéseket kell meghoznia, amelyek következményei végzetesek lehetnek a barátaira nézve.

*

Dr. Paul White, A buyufa alatt c. könyv (Evangéliumi Kiadó) szerzője Tanganyikában, a mai Tanzánia területén dolgozott orvos misszionáriusként a múlt század első felében. Az ausztrál író az itt szerzett élmények alapján írt könyveiben az afrikai életet, annak kihívásait, nehézségeit, izgalmait mutatja be, közel hozva saját tapasztalatait az olvasóhoz.

 • Méretek: 124 x 183 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 128
 • Vonalkód
  9786155624834
  Cikkszám
  435602
  Tömeg
  0,3 g/db
Webáruház készítés