Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


A Te szavadra - C.H. Spurgeon

A Te szavadra - C.H. Spurgeon
5 300 Ft

Ismét egy új Spurgeon áhítatós könyv! Lelki kenyér az év minden napjára. Megjelent Spurgeon angol igehirdető A Te szavadra című áhítatos könyve Fordította Dr. Pótor Imre vásárosnaményi református lelkész. Szeretettel ajánljuk napi lelki tápláléknak. 

Charles Haddon Spurgeon, általában csak C. H. Spurgeon, (1834. június 19. - 1892. január 31) angol prédikátor volt, aki a mai napig hatással van egyes keresztény felekezetekre. A keresztény világban a prédikátorok fejedelmeként tartják számon. Gyakran prédikált a több mint 10.000 fős hallgatóságnak.

Wolfgang Bühne – aki ezt az áhítatos könyvet összeállította - előszavában a következőket írta: „Spurgeon egyszer Péter ’helyreállításáról’ prédikálva ahhoz a kakashoz hasonlította magát, amelyik emlékeztette az Úr tanítványát a főpap udvarában. Ebben a szegény kakasban önmagamra ismerek; de remélem, hogy a Mester tekintete összekapcsolódik gyenge prédikációmmal. Kukorékolj csak tovább, szegény madár; mert ha Jézusra tekintesz - miközben kukorékolsz -, nem hiába teszed: összetöröd Péter szívét!’ ” Kívánjuk, hogy ezt a szerepét töltse be ez az áhítatos könyv is, hogy sokan új életre ébredhessenek fel!

 • 370 oldal

  keményborítós

  15x20 cm

 • Cikkszám
  473181
  Tömeg
  400 g/db
Webáruház készítés