Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Barbara, gyere vissza! - C. John Miller és Barbara Miller Juliani

Barbara, gyere vissza! - C. John Miller és Barbara Miller Juliani
1 900 Ft

"Anya, apa! Elegem van a szabályaitokból és az erkölcsötökből. Többé nem akarok keresztyénként viselkedni és nem is fogok!" - jelentette ki a 18 éves Barbara. Miközben apja megpróbálta jobb belátásra bírni, Barbarában nőtt a neheztelés, és az erkölcstelenség útjára lépett, ami csak fokozta szülei fájdalmát.

"Tudok az emberi romlottságról, de sokáig tagadtam, hogy a családunkban is létezhet - írja C. John Miller. A valósággal való szembesülése azonban arra késztette, hogy szembenézzen saját bűnével, bocsánatot kérjen, elismerje, hogy képtelen megváltoztatni önfejű lányát, és Isten szerinti módon kezdje szeretni Barbarát.

"Jack" Miller és Barbara Miller elbeszéli, milyen úton jutottak el a fájdalmas konfliktusoktól az örömteli kibékülésig. Könyvük így ellenállhatatlan képet fest Isten Millerékre és mindnyájunkra áradó kegyelméről, és felbecsülhetetlen értékű tanulságokkal szolgál az alázattal, bátorsággal és reménnyel kapcsolatos küzdelmeinket illetően. A könyv végén a fejezetek tanulmányozását segítő kérdések találhatók.

 • Méretek:
  141 x 197 x 10 mm
  Kötés: papír
  Oldalszám: 191

 • Cikkszám
  801831
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés