Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Bilincsbe vert evangelisták - Elizabeth Wagler

Bilincsbe vert evangelisták - Elizabeth Wagler
1 800 Ft
A könyv a hutteriták egy csoportjának lebilincselő történetét beszéli el, amely Magyarország határaitól közvetlenül nyugatra, a mai Ausztria területén játszódott a 16. században.

 

A tizenkilenc éves Peter hirtelen megrázó izgalmak és fizikai-szellemi erőforrásait végsőkig igénybe vevő események kellős közepén találja magát. A korai halállal farkasszemet nézve vajon kimondja-e a szabadulást hozó néhány egyszerű szót?
Az ezt követő napokban és hetekben a kétségbeesés mélységei és az odaszánás tetőpontjai között hányódik, miközben helyzete egyre feszültebbé válik, mivel napokig, majd hetekig késik a rettegett végkifejlet. Az éhezés, a vallatások, a betegség és a halál mindennapos társaivá válnak, felőrölve ellenállását és aláásva hitét, reménységét és lelki nyugalmát.
Ez a tizenéveseknek és felnőtteknek szóló könyv bátorságra, az Isten iránti odaszánásra és teljes elkötelezettségre indítja az olvasót, hogy az Úrért akkor is elviselje a nehézségeket, ha a döntésének következménye üldözés vagy halál.
 • Méretek:
  143 x 197 x 18 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 360

 • Cikkszám
  608694
  Tömeg
  230 g/db
Webáruház készítés