Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Csókay András - Megbocsátás Jézus-imával

Csókay András - Megbocsátás Jézus-imával
3 400 Ft

A szerző vallomása:

… Igen, meg kellett szabadulnom a haragtól, amelyet a sziámi ikrek szétválasztó műtétje után éveken át tapasztalt támadássorozat és ennek részeként a sajtóban ellenem, valamint az idegsebészeti csapat és segítőik ellen folytatott lejárató kampány keltett a szívemben. Mondhatjuk, hogy ez csupán vihar egy pohár vízben, a mostanában is tapasztalt háború és földrengés pusztításához mérten eltörpül e közvetlenül csupán néhány személyt, két családot érintő rombolás, azonban a sátán működésének logikája mindegyik esetben ugyanaz, ezért a vele való megküzdés módjának is hasonlónak kell lennie.
Az ellenségszeretet küzdelmes lépcsőit személyes megtapasztalásként élve át egyre mélyebb meggyőződésem, hogy e démonokkal szemben a megbocsátás és a helyesen értelmezett jézusi ellenségszeretet a leghatékonyabb fegyver, és ez lehet az egyedüli kiút korunk háborús konfliktusaiból is.

A megbocsátás a szeretet forradalma az élet igazságtalansága ellen. Amikor megbocsátunk, nem vesszük figyelembe az életnek azokat a hétköznapi törvényeit, amelyek kiegyenlítést követelnének, hanem a szeretet segítségével megszabadulunk fájdalmas múltunktól. (Lewis B. Smedes)

  • Kötés: puha

    Terjedelem: 217 oldal

  • Cikkszám
    987611
    Tömeg
    280 g/db
Webáruház készítés