Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Determinált hit? - John Lennox

Determinált hit? - John Lennox
2 700 Ft

Determinált hit? című könyv azoknak íródott, akik érdeklődnek az Isten szuverenitására, az ember szabadságára és felelősségére vonatkozó kérdések iránt, esetleg ezek a témák fejtörést okoznak számukra. John Lennox azért ragadott tollat, hogy segítsen megérteni e kérdés bibliai nézőpontját.Ez az árnyalt és részletes tanulmány megkérdőjelezi a teológiai determinizmus területén széles körben elterjedt feltételezéseket, és új perspektívát hoz be az erről szóló vitába.

„Lennox professzor kedvesen, alázattal, bölcsen és bátran nyújt olvasmányos, a Biblián alapuló útmutatást, amely fontos kérdéseket tárgyal a szabadság és fatalizmus, üdvösség és szuverenitás, hit és eleve elrendelés, újjászületés és kárhozatra ítélés témaköreit illetően.”

 - Paul Copan, egyetemi tanár, a Palm Beach Atlantic University Filozófia és Etika Tanszékének Pledger Family-professzora

„...a könyv valójában azért oly kiváló, mert Lennox ragaszkodik hozzá, hogy elvessük a régi címkéket, és friss megközelítést próbáljunk ki, újszemmel tekintve a teológiai determinizmus elfogadásával vagy el nem fogadásával kapcsolatos témákra.”
 - J. P. Moreland, a filozófia kitüntetett professzora, Talbot School of Theology, Biola University

„A szabadságról szóló általános vita ... alól egyetlen keresztyénnek sem volna szabad kibújnia. ... Lennox szívélyes, türelmes, kitartó, következetesen biblikus, és kerüli a beskatulyázó érvelést, példát mutatva a megosztó, de fontos kérdések tárgyalására.”
 - Os Guinness, több mint harminc könyv szerzője vagy szerkesztője
 • Méretek:
  142 x 197 x 18 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 352

 • Cikkszám
  309408
  Tömeg
  270 g/db
Webáruház készítés