Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Eszter könyvének magyarázata - Csia Lajos

Eszter könyvének magyarázata - Csia Lajos
1 650 Ft

Csia Lajos Eszter könyvéről szóló tanulmánya a bibliai események mélyére tekint, hogy bátorító üzenetre leljen. Eszter hajlandó volt kockáztatni az életét népe megmeneküléséért és Isten tervének előmozdításáért.

Ő, akit Isten stratégiailag befolyásos helyre helyezett, erőteljes bibliai példája annak, hogy nem számít, honnan jöttünk, vagy milyen képességekkel rendelkezünk, ha hagyjuk, hogy Isten használja az életünket az Ő dicsőségére.

A könyvet az teszi különlegessé, hogy Csia Lajos saját fordításában olvashatjuk a bibliai szöveget.

„Eszter könyvében egyszer sem fordul elő Isten Neve; de hogy az események csodálatos előre látott terv szerint alakultak; hogy mindenki megkapja a történetben a „magáét” (suum cuique); hogy gonoszul kieszelt tervek a kieszelőt sújtják; hogy a hatalmas világuralkodó a maga erkölcsi tehetetlenségében Isten akaratának művelője lesz; hogy a választott nép legnagyobb részének kipusztítását elkerüli, s hogy a hűség, Eszter könyvének ez a legfőbb erénye, jutalmát elnyeri: az mind együtt kiáltva hirdeti, hogy Isten van, s még akkor is vezeti a történelmet, ha az emberek kihagyják Őt számításaikból.”

 • Méretek: 142 x 197 x 8 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 126

 • Cikkszám
  394796
  Tömeg
  160 g/db
Webáruház készítés