Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Isten szereti az anyukákat is - Ruth Heil

Isten szereti az anyukákat is - Ruth Heil
3 900 Ft

30 lélegzetvételnyi szünet.

„Az anyák pótolhatatlanok” – tartja a közvélemény. „Tényleg az lennék?” – teszi fel a kérdést a szerző. Elég sötét árnyalatot kaphat a válasz, ha csak a körülményekre tekint, a házimunka napi körforgására, a gyerekek újratermelődő szükségleteire, az „Anya! Anya!” kiáltásokkal jelentkező kívánságcunamira. Ezért jó közben megállni és levegőt venni, levegőhöz jutni. Hogy elérkezzen a körülményeken túli üzenet, Isten jelenléte és érintése a mindennapok szorításában is: „Szeretlek, téged, az anyukát is, nemcsak a gyereket.”

A szerző saját „praxisából” nyújtja át gyakorlatias és őszinte, a mindennapokban megtapasztalt tanácsait, ötleteit. A 30 lélegzetvételnyi szünet alkalmat ad a tűnődésre, átgondolásra, tervezésre, imádságra. Fáradt és pörgős, gondterhelt és boldog anyukáknak egyaránt ajánljuk.

Ruth Heil (1947) német evangélikus szerző. Férjével népes családot kaptak Istentől, tizenegy gyermeket neveltek fel, már unokáik is vannak. Ruth lelkigondozóként családpasztorációval foglalkozik, szemináriumokat és előadásokat tart, magazinokban publikál, számos könyv írója.

Jellemzők:
30 bátorító igei üzenet
gyakorlati tippek és tanácsok
rövid imádságok
inspiráló fotók
praktikus kis méret
kemény borító

  • Méret:110x180 mm

    Kötés:kemény borítós

    Terjedelem: 64 oldal

  • Cikkszám
    716382
Webáruház készítés