Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Jézus - Max Lucado

Jézus - Max Lucado
2 300 Ft

Jézus. Talán csak hallottál róla. Vagy tudod, ki ő, sőt, imádkoztál is hozzá. De mennyire ismered őt?

Max Lucado több mint három évtizede ír Jézusról. Ebben a könyvben még mélyebbre visz a Megváltó életének és jellemének megismerésében. Nemcsak tényeket tudunk meg Jézusról, hanem megismerjük a szívét: az örömét és a bánatát, a szenvedélyét és a fájdalmát, s hogy miért olyan fontos neki a mi megmentésünk.

Jézus harminchárom éven keresztül átélte és átérezte mindazt, amit mi: a gyengeséget, a fáradtságot, a szomorúságot, az elutasítást. Elfáradtak a lábai és fájt a feje. Kísértések érték és próbára lett téve az ereje. Ebben a megvilágításban gondolni Jézusra majdhogynem tiszteletlennek tűnik. Sokkal könnyebb, ha kihagyjuk a testet öltés emberi oldalát. Takarítsuk csak el a trágyát a jászol körül! Töröljük ki a verítéket a szeméből! Ha csak isteni oldalát látjuk, akkor távoli, becsomagolható és kiszámítható marad.

De ne tegyük ezt! Hadd legyen annyira emberi, amennyire akar! Engedjük be világunk sarába és szennyébe, mert csak így tud kihúzni minket onnan. Azzal, hogy emberré lett, lehetővé tette, hogy meglássuk Istent. Az ő könnyei Isten könnyei. Az ő hangja Isten hangja. Ha tudni akarod, mi számít Istennek, akkor nézd meg, mi számít Jézusnak. Ha tudni akarod, mit tesz Isten a világban, akkor tűnődj el Jézus szavain és életén.

Isten azt akarja, hogy megismerjük őt. Engedd, hogy a könyv lapjain megszólítson a történelem legnagyobb Hőse, akiben megtalálod a választ legnagyobb szükségeidre!

 • Méretek:
  142 x 196 x 11 mm
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 200

 • Cikkszám
  133783
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés