Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Mily hatalmas a mi Istenünk - Louie Giglio

Mily hatalmas a mi Istenünk - Louie Giglio
5 450 Ft

100 újabb tudományos kaland Isten csodálatos világegyetemében
Lásd meg Istent a teremtett világ csodáiban!
Miért van a Földnek szüksége a Holdra? Hogyan jönnek létre az örvények? Mitől világít valami a sötétben? Hogyan tanulnak meg a madarak énekelni? Tudtad, hogy van valaki, aki ismeri a válaszokat ezekre a kérdésekre, sőt minden kérdésre, ami valaha is felmerülhet benned?

„Nagy a mi Urunk, és igen erős, bölcsessége határtalan.” (Zsoltárok 147,5)
Csodálkozzunk rá együtt Isten nagyságára tudományos tények, érdekes feladatok, fényképek és mókás grafikák segítségével! Ebben a 100 újabb áhítatban is Isten kezének munkáját fedezhetjük fel – a távoli galaxisoktól kezdve a mikroszkopikus világig:

Világűr és csillagok
Föld és időjárás
Növények és éghajlatok
Állatok – viselkedésük és élőhelyeik
Emberi testünk, érzelmeink és képzeletünk
És még sok minden más!

Minden áhítatban található egy Gondoltad volna? című rész tudományos érdekességekkel, feladatokkal, valamint egy imádság is. Louie Giglio – Leírhatatlan című könyvének folytatásában – újabb példákon keresztül mutatja be, hogyan ismerhetjük meg Istent alkotásain keresztül.
Louie Giglio

Giglio a Passion City Church lelkésze és a Passion mozgalom alapítója. A mozgalom célja a fiatal generáció megszólítása és erősítése, hogy Jézusnak odaszánt életet éljen. A Passion rendezvényein 1997 óta több millió egyetemistakorú fiatal vett részt az Egyesült Államokban és szerte a világon, hogy együtt imádkozzanak, és dicsérjék Istent. Louie több nagy sikerű – gyermek és felnőtt – könyv szerzője. Louie és Shelley a Georgiabeli Atlantában él az Amerikai Egyesült Államokban.

 • Kötés : keménytáblás

  Terjedelem: 208 oldal

  Méret: 142x210mm

 • Cikkszám
  342037
  Tömeg
  510 g/db
Webáruház készítés