Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Nagyobb Ő , Értékmozaik - Ritter Ida

Nagyobb Ő , Értékmozaik - Ritter Ida
4 890 Ft

Két könyv egy kötetben!

Nagyobb Ő - Katolikus papból lett református lelkipásztor feleségének vallomása
Mint mindennek, történetünknek is legalább kétféle olvasata lehet: "Milyen becsületesek, vállalják tettüket, egyenesen akarnak járni az Úr útján, és még bizonyságot is tesznek Isten csodás munkájáról." Vagy: "Milyen erkölcstelenség ez az egész, és még beszélnek is róla, nemhogy csöndben maradnának!" A hívő ember nem öncélúan sztorizgat, hanem élete minden eseményében Istent keresi, és bizonyságot tesz. Ki lenne oly ostoba, hogy csak úgy feltár életéből ily mélységeket - belekalkulálva, hogy sokan megszólhatják -, hacsak nem azért, hogy Isten nagysága domborodjék ki, valamint az, hogy Ő az egyeneset megáldja, tévedéseinket - bűnvallás után - megbocsátja? Micsoda gazdagság: az ige szerint egyenesbe hozni az életünket, és micsoda gazdagság bajokban, örömökben is az Úrral maradni! Soraim bátorítás, remény lehet mindazoknak, akik azt gondolják, hogy a nehézségekből, a kilátástalanságból nincs kiút. Örömökben gazdag és egyben megpróbáltatásokkal teli életutunkon keresztül szeretném elmondani, hogy NAGYOBB Ő!

Értékmozaik - Út a boldogélethez
Bizonyságom az, hogy Isten nagyobb mindennél. Ő nagyobb a múltunknál, a fájdalmainknál, a betegségeinknél, a csalódásainknál, a hiányainknál, a függőségünknél. Ő nagyobb a sebeinknél, a meg nem értettségünknél, a magányunknál, a kilátástalanságunknál, a szégyenünknél. Ő nagyobb a szorongásainknál, a kétségeinknél, a félelmeinknél, az önsajnálatunknál. Ő nagyobb a világnál, Ő nagyobb a halálnál, mert legyőzte azt. Ő mindennél nagyobb!
És mit jelent az Értékmozaik? Az Értékmozaik egy szemléletmód, amely hozzásegít ahhoz, hogy teljes életet élhessünk: ne sebeinkre, hanem kincseinkre nézzünk! Ez a látásmód segít a rosszból a legjobbat kihozni, a nehézben meglátni a lehetőséget. Nekünk kell döntenünk. Lehet a múlt sebeire, szemeteire nézve a mi saját, egyoldalú igazunkban, állandó békétlenségben, belső stresszben élni, s ebből összerakni a folytonosan elégedetlenkedő, sértődött, lázadó életet, egy hatalmas szemétdombot, vagy amiről a könyvem szól: lehet hálával tekinteni az értékes darabokra, s ezekből a mozaikokból egy töredezett bár, de értékes egésszé lenni, ÉRTÉKMOZAIKKÁ

 • Kiadó: Magánkiadás
  Méretek: 148 x 224 x 28 mm
  Súly: 0,780 kg
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 548
  Nyelv: magyar
 • Cikkszám
  883063
  Tömeg
  780 g/db
Webáruház készítés