Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Patmoszi karantén - Dr. Tatai István

Patmoszi karantén - Dr. Tatai István
1 490 Ft

Bátorító üzenetek krízishelyzetben

Uram, adj időt felkészülnöm a várhatóan nehéz helyzetekre, hogy magamat teljesen átadjam tervednek, és képes legyek befejezettnek látni életemet! Add, hogy ki tudjam mondani az összes Miért? után, hogy ne az én akaratom, hanem a Te akaratod legyen meg. S ha még a rosszban is a Te akaratodban tudhatom magam, az lesz a világon a legnagyobb biztonság számomra.

Jefte lányával együtt imádkozhatunk így személyes életünkben is, akár gyász, akár betegség gyötör, akár nehéz, kilátástalan helyzetbe kerülünk. Senki sem kíván ilyen élethelyzetet, mégis tapasztalhatjuk, hogy a krízisben benne rejlik az áldás, és ha bölcsen állunk hozzá, a megújuló élet próbájává válhat, akár fiatal, akár idős korban. Mert a krízis, életünk próbája Isten ajándéka lehet, ha elfogadjuk az Ő akaratát.

Tatai István református lelkipásztor igehirdetéseiben a tőle megszokott alapossággal és mély biblikussággal jár körül olyan nehéz témákat, mint a váratlan tragédiák, betegség, gyász, fenyegetettség, családi viszályok, kilátástalanság. függőség, időskori problémák, elakadás, megtört életút. Bátorító üzenetei, gyakorlati-lelki útmutatásai segítenek továbblépni és fogódzót nyújtanak a nehéz élethelyzetekben is.

 • Méret: 120x160mm
  Kötés: puha kötés
  Terjedelem: 104 oldal
 • Cikkszám
  459719
  Tömeg
  200 g/db
Webáruház készítés