Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Szívrázó - Füller Tímea

Szívrázó - Füller Tímea
2 100 Ft

Hogy kicsoda füller tímea? Hogy nem ismeritek? Ó, igazán senki sem ismer, mert a Tolna megyei Tengelicen igen jól beleolvadok a környezetembe. Többnyire kötényben lát a családom, orgona mellett a gyülekezetem, hátizsákos, gitáros utazó tanárként a diákjaim, ugrálva és énekelve az ovis hittanosok. Akkor sem látszom különösebben érdekesnek, ha Down-szindrómás vagy autista barátaimmal mesélek vagy énekelek, gyerekeimmel sétálok vagy biciklizek.

De ez a könyv most éppen azt mutatja be, hogy írogatok is. Ez az egyik kedvenc tevékenységem. Ajándék nekem, mert feloldódhatok benne, és azoknak, akik elolvassák, és velem együtt szövik tovább a történeteket.

Üdvözlöm tehát a Szívrázó kötetben az olvasót! Isten hozott – össze bennünket!

A szerző első könyve, a két kiadásban is megjelent Tócsatükörben sokak kedves olvasmánya lett. Aki annak az írásait megkedvelte, az szívesen fogja forgatni e gyűjteményt is. Olvasható benne az elmúlt öt évben az Evangélikus Életben napvilágot látott Füller Tímea-írások java, van, amelyik a Family magazin hasábjairól lehet ismerős, a novellák, tárcák mintegy fele azonban friss, a Szívrázó számára készült.

 • Könyvkötés: keménytáblás
  Oldalszám: 220 oldal
  Méret: 120×182 mm
 • Vonalkód
  9789633801567
  Cikkszám
  562639
  Tömeg
  220 g/db
Webáruház készítés