Hírlevél
TOP termékek
Termékajánló
Termék részletek


Többre lettél teremtve - Jim Cymbala

Többre lettél teremtve - Jim Cymbala
2 000 Ft

Az élet, amit élsz - Az élet, amit Isten akar, hogy élj
Jim Cymbala tisztában van valami olyasmivel, amit sokan nem ismertünk még fel: hogy egy kényelmes, biztonságos élet nem fogja azt a megelégedettséget eredményezni, amire áhítozunk.

Akár jónak tűnik most az életed, akár nem, Cymbala hisz abban, hogy Isten többet tartogat számodra. Ebben a könyvben segít rájönni, hogyan érheted el azt a „többet”, amit Isten szánt neked – több békét, igazi örömet és egy valódi életcélt. Ahogyan megnyitod magadat az Istentől jövő „több” előtt, egyben fel fogod fedezni egyedi feladatodat is: azt az egy dolgot, amire Isten téged hív – és senki mást –, hogy az Ő munkája érdekében ezen a világon elvégezd.

A Többre lettél teremtve lenyűgöző képet fest hozzád hasonló emberekről, akik rájöttek, hogy Isten „többje” több eredményt, több energiát és a végén több boldogságot hoz. Segíteni akar abban, hogy elképzelj egy teljesebb, gazdagabb szellemi területet, amire legbelül vágyakozol. A Bibliából vett példákkal, kortársak történeteivel és a saját életének megtapasztalásaival Cymbala rámutat az útra egy bővölködőbb, mélyebb élethez és segít megragadni mindent, amit Isten neked akar adni.

 • Kiadó: Szegletkő Kiadó
  Méretek: 135 x 203 x 15 mm
  Súly: 0,3kg
  Kötés: Papír
  Oldalszám: 236
 • Vonalkód
  9786150051154
  Cikkszám
  757074
  Tömeg
  300 g/db
Webáruház készítés